Baconrullet kylling i fløtesaus

Baconrullet kylling i fløtesaus

1 Comment

Baconrullet kylling i fløtesaus

Dette er god middag! Kyllingen får en herlig smak, og blir skikkelig saftig og god, på grunn av baconet som holder saftene inne. Sausen er rund i smaken, og fløten er perfekt sammen med paprika og sopp. Vel bekomme!

  • Prep Time15 min
  • Cook Time35 min
  • Total Time50 min
  • Yield4 porsjoner

Ingredienser

  • 170 gram paprika
  • 1 halv rød paprika
  • 1 halv gul paprika
  • 1 halv grønn paprika
  • 1 stor løk (eller to små)
  • 2 kyllingfilleter
  • 1 teskje salt
  • 2 teskjeer pepper
  • 3 desiliter fløte
  • 4 spiseskjeer soyasaus
  • 200 gram bacon

Slik gjør du

1

Del filléten i to, på langs, slik at du har fire biter totalt.

Ta 1 teskje salt, og en med pepper, og fordel over fillétene.

Surr baconskivene rundt fillétene

Ha smør i pannen, og la den smelte på litt høy varme.

Legg fillétene i pannen, og brun dem til baconet er ferdig.

Skru ned varmen til middels, og stek videre i omlag fem minutter på hver side.

Ha i oppskjært løk og sopp, og fordel 1 teskje pepper på blandingen.

La steke i Cirka 5 minutter til soppen har fått litt stekeskorpe.

Ha i oppskjært paprika.

Rør godt, og la det steke til paprikaen er blitt mør.

Hell i matfløten og soyasausen.

Bland alt godt sammen mens du rører.

La det småkoke cirka 15 minutter.

Serveres med kokt ris.

Tips: Liker du det litt pikant? Ha i litt chilli eller cayennepepper!

Andre godsaker

Innbakte pølser
Pølseruller!
Er det lørdag, og du er klar for kveldskosen? Kanskje skal du se mesternes mester? Da er dette noe for
Gå til oppskrift
General Tso's kylling
General Tso’s kylling
General Tso's kylling er en av våre favoritter når det gjelder kinesisk mat. Den er søt og litt krydret med
Gå til oppskrift
Hvis du reiser til Italia, må du sørge for å prøve litt regional italiensk mat. Regional italiensk mat varierer ikke bare mellom Nord- og Sør-Italia, men også fra by til by. Nedenfor finner du noen italienske regionale retter.
Regionale italienske retter – En oversikt
Hvis du reiser til Italia, må du sørge for å prøve litt regional italiensk mat. Regional  italiensk mat varierer ikke
Gå til oppskrift
Baconrullet kylling i fløtesaus 1
Brente mandler
Brente mandler godt. Året rundt! Har du begynt å knaske på disse mandlene, forsvinner innholdet i krukka fort!
Gå til oppskrift
Baconrullet kylling i fløtesaus 2
Terteskjell med fyll
Terteskjell med fyll er lørdagsklassikeren over alle. Vi husker vel alle når det var tid for lørdagstv, lørdagsmat og lørdagsgodteri!
Gå til oppskrift
Baconrullet kylling i fløtesaus 3
Middagsomelett
En herlig, tykk og mettende omelett. Passer like godt til middagen som til kveldskosen.
Gå til oppskrift

Annonse


Related Posts

Middagsomelett

Middagsomelett

En herlig, tykk og mettende omelett. Passer like godt til middagen som til kveldskosen.

Chili Con Carne. Skikkelig varmmat!

Chili Con Carne. Skikkelig varmmat!

Deilig middag eller fredagskos. Varier chili etter smak. Mange liker den fryktelig sterk, mens andre er mer moderate. Denne versjonen er ikke fryktelig sterk, men du kan jo justere den som du vil!



1 thought on “Baconrullet kylling i fløtesaus”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *