Baconrullet kylling i fløtesaus

Baconrullet kylling i fløtesaus

Likte du denne oppskriften?

Baconrullet kylling i fløtesaus
  • Forberedelse15 minutter
  • Koke/steketid35 minutter
  • Totalt50 minutter
  • Porsjoner4 posrsjoner

Ingredienser

  • 170 gram paprika
  • 1 halv rød paprika
  • 1 halv gul paprika
  • 1 halv grønn paprika
  • 1 stor løk (eller to små)
  • 2 kyllingfilleter
  • 1 teskje salt
  • 2 teskjeer pepper
  • 3 desiliter fløte
  • 4 spiseskjeer soyasaus
  • 200 gram bacon

Slik gjør du

1

Del filléten i to, på langs, slik at du har fire biter totalt.

Ta 1 teskje salt, og en med pepper, og fordel over fillétene.

Surr baconskivene rundt fillétene

Ha smør i pannen, og la den smelte på litt høy varme.

Legg fillétene i pannen, og brun dem til baconet er ferdig.

Skru ned varmen til middels, og stek videre i omlag fem minutter på hver side.

Ha i oppskjært løk og sopp, og fordel 1 teskje pepper på blandingen.

La steke i Cirka 5 minutter til soppen har fått litt stekeskorpe.

Ha i oppskjært paprika.

Rør godt, og la det steke til paprikaen er blitt mør.

Hell i matfløten og soyasausen.

Bland alt godt sammen mens du rører.

La det småkoke cirka 15 minutter.

Serveres med kokt ris.

Tips: Liker du det litt pikant? Ha i litt chilli eller cayennepepper!

Skriv ut oppskriften, eller del med andre!

5/5 (1)

Related Posts

Chili Con Carne. Skikkelig varmmat!

Chili Con Carne. Skikkelig varmmat!

Deilig middag eller fredagskos. Varier chili etter smak. Mange liker den fryktelig sterk, mens andre er mer moderate. Denne versjonen er ikke fryktelig sterk, men du kan jo justere den som du vil!

Pai. Mange gode måltider i ett.

Pai. Mange gode måltider i ett.

Pai er suveren kosemat, og er en fulltreffer i helgene. Den tar ikke så lang tid å lage, og er skikkelig mettende. Her har du ett grunnlag for mange gode paier, kun fantasien stopper deg.



1 thought on “Baconrullet kylling i fløtesaus”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *