Bakverk

Nå skal det bli andre boller! Og da trenger man jo oppskrifter, ikke sant?

Jeg elsker å bake, og det kommer jo så mye godt ut av en bakerovn! Her er noen av mine favorittoppskrifter i kategorien bakverk.

Vannbakkels

Vannbakkels

Får du uventede gjester i kveld? Smell sammen noen vannbakkels da vel! Denne luftige småkaken er alles favoritt! Server med krem og jordbær.

Foccaciabrød. Deilig italiensk!

Foccaciabrød. Deilig italiensk!

Herlig foccaciabrød. Server sammen med suppe, grillmat, salat eller hva du måtte komme på 😀

Vafler. Alltid en vinner!

Vafler. Alltid en vinner!

Visste du at den 25. mars er verdens vaffeldag? Uansett er vafler alltid en vinner, om det er bursdag eller besøk.

Ambrosiabrød. Søtt og deilig!

Ambrosiabrød. Søtt og deilig!

Ambrosiabrød er kanskje mest kjent på vestlandet. Det er mykt, søtt og godt, med deilige rosiner. Nytes best med ett tykt lag smør!

Mormors blåbærkake, søt og god!

Mormors blåbærkake, søt og god!

Morsmors blåbærkake er bare herlig! Søt og god deig, med blåbærenes friskhet i midten. Den er lett og bake, og går helt flott i fryseren. Server gjerne med litt is. Gubbens kommentar: Herregud, jeg får ett til, sant?

Smaskensgode boller med kaneltopping

Smaskensgode boller med kaneltopping

Boller med kaneltopping. Gubben falt pladask for disse, og ga to tomler opp. De er søte, og spesielt gode når de blir servert varme. Her trengs ikke noe pålegg eller annet fyll. De er så gode på smak, at de klarer seg helt fint selv!

Lapper, slik bestemor laget dem

Lapper, slik bestemor laget dem

Herlige lapper, som tar deg rett tilbake til barndommen. Ha på masse smør, litt syltetøy eller ost på, og server dem varme. Du store så godt det smaker!

Brød med mange muligheter

Brød med mange muligheter

Dette brødet har du mange muligheter til å justere det slik at det smaker best, nettopp for deg. Du kan mikse og trikse med melblandingen slik du vil. Lag to deiger, og smak forskjellen!

Herlige kanelboller. Serveres varme!

Herlige kanelboller. Serveres varme!

«Her bruker jeg en grunndeig, som kan brukes til mye forskjellig gjærbakst. Myk god gjærbakst, som garantert blir en favoritt hos familie og venner!