Brune pinner

Brune pinner

Likte du denne oppskriften?

Brune pinner
  • Prep Time15 min
  • Cook Time15 min
  • Total Time30 min
  • YieldOmlag 30. stk.

Ingredienser

  • 150 gram smør
  • 200 gram sukker
  • 2 eggeplommer
  • 1 spiseskje lys sirup
  • ½ teskje kanel
  • 1 teskje vaniljesukker
  • 1 teskje natron
  • 300 gram hvetemel

Pensling og dryss

  • 1 sammenvispet egg
  • 1 desiliter sukker
  • 1 desiliter hakkede mandler

Slik gjør du

1

Rør smør og sukker godt sammen.
Bland inn resten av ingrediensene.

Elt deigen og del den i 6 emner.
Trill pølser og trykk til flate stenger på et stekebrett med bakepapir, 3 pølser på hvert brett.
Pensle med egg og dryss på sukker og hakkede mandler.
Stek kakene på øverste rille i ovnen ved 160 grader i ca 15 minutter.
Skjær stengene på skrå mens de er varme.
Avkjøl på rist.
Oppbevar de brune pinnene i tett boks.

Del med andre!


Ingen vurderinger enda!


Facebook
Facebook
Google+
Pinterest