Clicky

Chili Con Carne. Skikkelig varmmat!

Chili Con Carne. Skikkelig varmmat!
Chili Con Carne
  • Forberedelse5 minutter
  • Koke/steketid10 minutter
  • Totalt15 minutter
  • Porsjoner4

Ingredienser

  • 400 gram kjøttdeig
  • 2 hakkede løk
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 rød paprika i små biter
  • 1 spiseskje olje
  • 2 fedd hvitløk, hakket
  • 2 bokser med bønner i tomatsaus
  • 1 teskje oregano
  • Salt og pepper etter smak

Slik gjør du

1

Ha kjøttdeig og løk i en gryte (jern hvis mulig)

Smuldre kjøttdeigen i biter. Velg hvilken størrelse du liker selv 😀

Ha i tomater, krydder og hvitløk. La det kose seg i gryta i noen minutter.

Ha i tomatbønner og paprika, og la det koke opp.

Ha i salt og pepper etter smak.

Det er viktig å smake før servering!

Skriv ut oppskriften, eller del med andre!


Related Posts

Baconrullet kylling i fløtesaus

Baconrullet kylling i fløtesaus

Dette er god middag! Kyllingen får en herlig smak, og blir skikkelig saftig og god, på grunn av baconet som holder saftene inne. Sausen er rund i smaken, og fløten er perfekt sammen med paprika og sopp. Vel bekomme!

Gubben Olsens perfekte stekt ris

Gubben Olsens perfekte stekt ris

Stekt ris er Gubbens spesialrett. Oppskriften har vært hemmelig, men nå kan alle få nyte denne stekte risen! Det er en del mer smak en vanlig stekt ris, og har vært en familiefavoritt her i huset siden barna var små.



close

Likte du bloggen? Spre det glade budskap :=