Deilig kylling med kokosmelk

Deilig kylling med kokosmelk

Likte du denne oppskriften?

Kylling med kokosmelk
  • Prep Time10 min
  • Cook Time15 min
  • Total Time25 min
  • Yield4 posrsjoner

Ingredienser

  • 2 kyllingfileter
  • 1 Spiseskjeer karri
  • 1 teskjed malt paprika
  • 1 teskjed salt
  • ½ teskjed pepper
  • 1 fedd hvitløk
  • ½ rød chili
  • 150 gram sjampinjong
  • 1 rød paprika
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 spiseskjeer maisenna
  • 3 spiseskjeer vann
  • 2 spiseskjeer soyasaus
  • 1 spiseskje sitronsaft hvis du ønsker det
  • 2-3 spiseskjeer olje til steking, du bruker så mye du synes du trenger
  • Ris, ønsket type og mengde

Slik gjør du

1

Skjær kyllingen i biter/strimler.
Krydre kyllingen med karri, malt paprika, salt og pepper.
Finhakk hvitløk og chili.
Kutt sjampinjong i skiver og paprika i terninger.
Stek kyllingen gyllen, og legg til siden.
Stek hvitløk, sopp, paprika og chili i olje i en stor panne.
Ha i kyllingen og stek i 3 minutter videre.
Tilsett kokosmelk, og maisenna rørt ut i kaldt vann. Kok til det tykner, ca 5 minutter og tilsett limesaft/sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Server med kokt ris.

Skriv ut oppskriften, eller del med andre!

5/5 (1)


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Facebook
Facebook
Google+
Pinterest