Clicky

Deilig varm wok med svinekjøtt

Deilig varm wok med svinekjøtt
Deilig varm wok med svinekjøtt
  • Forberedelse10 minutter
  • Koke/steketid20 minutter
  • Totalt30 minutter

Ingredienser

Marinade

  • 3 spiseskjeer østerssaus
  • 4 spiseskjeer soyasaus
  • 3/4 teskje peppermix
  • 3/4 teskje salt
  • 3/4 umami

Resten

  • 300 gram strimlet kjøtt
  • 1 pose wok-grønnsaker
  • 80-100 gram nudler
  • 4 desiliter vann
  • 3 spiseskjeer olje til steking
  • En buljongterning eller en teskje med buljongpulver.
  • Salt og pepper hvis du trenger å smake til.

Slik gjør du

Start med marinaden

1

Strimle kjøttet.

Bland marinaden, og ha kjøttet oppi. Det beste resultatet får du hvis du har kjøttet i marinaden i minst ett par timer. Legg i kjøleskapet, slik at det riktig får godgjort seg.

Noe montering må påberegnes!

2

Kok nudlene. La dem stå og renne av seg imens du starter med resten.

Ha olje i wokpannen, og varm den opp.

Kjøttet legges i pannen når den er god og varm.

Brun wokkjøttet. Hvor mye er opp til deg, og din egen smak. Husk å vende kjøttet, slik at det blir likt stekt over alt. (5 -6 minutter)

Hell grønnsakene opp i pannen når du er fornøyd med kjøttet. Vend kjøtt og grønnsaker mens du steker det i en fem seks minutter, til det er godt og mørt.

Ha vannet i pannen, ha i buljongen og la det koke opp imens du blander buljongen godt inn..

Smak til med salt og pepper

Ha nudlene i pannen, og bland godt.

Tips! Hold buljongterningen over pannen, og skrap den opp med en kniv når du har hatt vannet i pannen, slik at den løser seg opp fortere!

Skriv ut oppskriften, eller del med andre!



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


close

Likte du bloggen? Spre det glade budskap :=

Get new posts by email: