Deilig varm wok med svinekjøtt

Deilig varm wok med svinekjøtt

0 Comments

Deilig varm wok med svinekjøtt

En deilig wok som er en sikker vinner til helgekosen. Mye god smak, og crunchy grønnsaker som gir det hele en herlig, varmende smak alle i familien kan like. Du kan jo også bruke kyllingkjøtt hvis du vil ha en litt sunnere versjon!

  • Prep Time10 min
  • Cook Time20 min
  • Total Time30 min
  • Yield4 porsjoner

Ingredienser

Marinade

  • 3 spiseskjeer østerssaus
  • 4 spiseskjeer soyasaus
  • 3/4 teskje peppermix
  • 3/4 teskje salt
  • 3/4 umami

Resten

  • 300 gram strimlet kjøtt
  • 1 pose wok-grønnsaker
  • 80-100 gram nudler
  • 4 desiliter vann
  • 3 spiseskjeer olje til steking
  • En buljongterning eller en teskje med buljongpulver.
  • Salt og pepper hvis du trenger å smake til.

Slik gjør du

1

Strimle kjøttet.

Bland marinaden, og ha kjøttet oppi. Det beste resultatet får du hvis du har kjøttet i marinaden i minst ett par timer. Legg i kjøleskapet, slik at det riktig får godgjort seg.

Noe montering må påberegnes!

2

Kok nudlene. La dem stå og renne av seg imens du starter med resten.

Ha olje i wokpannen, og varm den opp.

Kjøttet legges i pannen når den er god og varm.

Brun wokkjøttet. Hvor mye er opp til deg, og din egen smak. Husk å vende kjøttet, slik at det blir likt stekt over alt. (5 -6 minutter)

Hell grønnsakene opp i pannen når du er fornøyd med kjøttet. Vend kjøtt og grønnsaker mens du steker det i en fem seks minutter, til det er godt og mørt.

Ha vannet i pannen, ha i buljongen og la det koke opp imens du blander buljongen godt inn..

Smak til med salt og pepper

Ha nudlene i pannen, og bland godt.

Tips! Hold buljongterningen over pannen, og skrap den opp med en kniv når du har hatt vannet i pannen, slik at den løser seg opp fortere!

Andre godsaker

Innbakte pølser
Pølseruller!
Er det lørdag, og du er klar for kveldskosen? Kanskje skal du se mesternes mester? Da er dette noe for
Gå til oppskrift
General Tso's kylling
General Tso’s kylling
General Tso's kylling er en av våre favoritter når det gjelder kinesisk mat. Den er søt og litt krydret med
Gå til oppskrift
Hvis du reiser til Italia, må du sørge for å prøve litt regional italiensk mat. Regional italiensk mat varierer ikke bare mellom Nord- og Sør-Italia, men også fra by til by. Nedenfor finner du noen italienske regionale retter.
Regionale italienske retter – En oversikt
Hvis du reiser til Italia, må du sørge for å prøve litt regional italiensk mat. Regional  italiensk mat varierer ikke
Gå til oppskrift
Deilig varm wok med svinekjøtt 1
Brente mandler
Brente mandler godt. Året rundt! Har du begynt å knaske på disse mandlene, forsvinner innholdet i krukka fort!
Gå til oppskrift
Deilig varm wok med svinekjøtt 2
Terteskjell med fyll
Terteskjell med fyll er lørdagsklassikeren over alle. Vi husker vel alle når det var tid for lørdagstv, lørdagsmat og lørdagsgodteri!
Gå til oppskrift
Deilig varm wok med svinekjøtt 3
Middagsomelett
En herlig, tykk og mettende omelett. Passer like godt til middagen som til kveldskosen.
Gå til oppskrift

Annonse



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *