Eggesalat

Eggesalat

Eggesalat, eller eggehakk som noen kaller det er et herlig, mettende pålegg eller salat som du kan ha på brødskivene eller rundstykker. Salaten  passer også utmerket ved siden av annen mat, som for eksempel grillmat.

Info

1 mellomstor bolle

15 minutter

Kos

Norsk


Eggesalat - Ingredienser

8 egg
1 pose majones (lett eller vanlig, det er opp til deg)
   Salt og pepper etter smak
   Dill

Eggesalat - Slik gjør du

Eggesalar inneholder egg (doh!) Hardkok eggene.
Skrell eggene og ha dem i en bolle. Del opp eggene i passende biter, og du finner selv ut hvor store du ønsker at bitene skal være.
Ha i reker, majones, salt, pepper og rør godt om. Når det gjelder dill, kan du velge selv om du vil ha den i selve blandingen, eller ha den oppå salaten i ettertid.

Andre godsaker fra Ingunns

Innbakte pølser
Pølseruller!
Er det lørdag, og du er klar for kveldskosen? Kanskje skal du se mesternes mester? Da er dette noe for
Gå til oppskrift
General Tso's kylling
General Tso’s kylling
General Tso's kylling er en av våre favoritter når det gjelder kinesisk mat. Den er søt og litt krydret med
Gå til oppskrift
Hvis du reiser til Italia, må du sørge for å prøve litt regional italiensk mat. Regional italiensk mat varierer ikke bare mellom Nord- og Sør-Italia, men også fra by til by. Nedenfor finner du noen italienske regionale retter.
Regionale italienske retter – En oversikt
Hvis du reiser til Italia, må du sørge for å prøve litt regional italiensk mat. Regional  italiensk mat varierer ikke
Gå til oppskrift
Brente mandler
Brente mandler godt. Året rundt! Har du begynt å knaske på disse mandlene, forsvinner innholdet i krukka fort!
Gå til oppskrift
Terteskjell med fyll
Terteskjell med fyll er lørdagsklassikeren over alle. Vi husker vel alle når det var tid for lørdagstv, lørdagsmat og lørdagsgodteri!
Gå til oppskrift
Middagsomelett
En herlig, tykk og mettende omelett. Passer like godt til middagen som til kveldskosen.
Gå til oppskrift
Eggesalat

Eggesalat, eller eggehakk som noen kaller det er et herlig, mettende pålegg eller salat som du kan ha på brødskivene eller rundstykker. Salaten  passer også utmerket ved siden av annen mat, som for eksempel grillmat.

Type: kos

Cuisine: Norsk

Keywords: dill, egg, eggehakk, eggesalat, reker

Recipe Yield: En mellomstor bolle

Calories: 230

Preparation Time: 5M

Cooking Time: 5M

Total Time: 10M

Recipe Ingredients:

  • 8 egg
  • 1 pose majones (lett eller vanlig, det er opp til deg)
  • 1 boks med reker (200 gram)
  • Salt og pepper etter smak
  • Dill

Recipe Instructions: Hardkok eggene. Skrell eggene og ha dem i en bolle. Del opp eggene i passende biter, og du finner selv ut hvor store du ønsker at bitene skal være. Ha i reker, majones, salt, pepper og rør godt om. Når det gjelder dill, kan du velge selv om du vil ha den i selve blandingen, eller ha den oppå salaten i ettertid.

Editor's Rating:
5

Lignende oppskrifter

Terteskjell med fyll

Terteskjell med fyll

Terteskjell med fyll er lørdagsklassikeren over alle. Vi husker vel alle når det var tid for lørdagstv, lørdagsmat og lørdagsgodteri!

Skrelle egg raskt

Joa, vi vet. Det er ikke verdens verste oppgave og skrelle egg, men det kan jo være nyttig allikevel?