Clicky

Innbakte pølser, deilig kosemat!

Innbakte pølser, deilig kosemat!
Innbakte pølser, deilig kosemat!
  • Forberedelse30 minutter
  • Koke/steketid15 minutter
  • Totalt45 minutter
  • PorsjonerCa. 24 stk.
  • Kjøkken
    • Norsk
  • Type
  • Tilberedningsmetode
    • Stekes i ovn

Ingredienser

  • 50 gram smør
  • 3,5 ddesiliter vann
  • 50 gram gjær
  • ½ teskje salt
  • Ca. 10 desiliter hvetemel

Slik gjør du

1

Smelt smør og hell i vann, varm til fingervarmt. Bland i resten men hold litt igjen på melet og
se hvor mye du trenger. Bland og kna til god gjærdeig.

Forhev ca 30-40 min.

Del deigen i 2-3 emner og kjevle ut til en sirkel
Del sirkelen i trekanter (alt etter hvor mange og store du vil ha
Legg på for eksempel løk, oregano, ost, ketchup osv , og en pølse.
Rull sammen fra den brede enden, og legg med skjøten ned på et bakepapirkledt brett.
Etterhev ca 25 minutter
Stekes midt i ovnen ved ca 225 grader i ca 15 minutter

Del med andre!


[adrotate group=”2″]



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


close

Likte du bloggen? Spre det glade budskap :=

Get new posts by email: