Last ned oppskrifter

Biff bourgogne

Denne gryten er SÅÅÅÅ vanvittig god! Masse smaker og deilig syrlighet. Smaker aldeles fortreffelig med potetmos, ris eller pasta. (Gubben liker best med potetmos! Men han kan spise mos til alt :p)

Brune pinner

Ikke la navnet lure deg! Disse kakene er alt annet en kjedelige! Herlig smak, med deilig mandel- og perlesukkerstrøssel.

Eplemos

Eplemos. Det tar meg til gamle dager, da det luktet eplemos over hele huset.

General Tzo’s kylling

General Tso’s kylling er en av våre favoritter når det gjelder kinesisk mat. Den er søt og litt krydret med et hint av hvitløk og ingefær.

Grillblanding

Dette er en favoritt, og jeg må ta den med på grillkos overalt.

Karbonader

Karbonader har vært en sikker vinner siden tidenes morgen! Eller, i alle fall ganske lenge. Her er oppskriften på mine favorittkarbonader.

Kokosmakroner

Både sprø og myke på en gang! Disse herlige, søte små toppene er en sikker vinner, og ikke bare til jul! De er også uten mel, slik at de er glutenfri!

Lammefrikase

Lammefrikassé vekker gode barndomsminner. Varmer godt en kald og hufset høstkveld, og er en perfekt søndagsmiddag!

Lapper
Muffins

Muffins er altid en suksess! Her finner du oppskrift på flere forskjellige smaker.

Pikekyss

Pikekyss er morsomme små topper med søt, søt marengs. Gode å spise bare i seg selv som de er, dyppet i sjokolade eller som topping på kake eller pudding.

Vannbakkels

Får du uventede gjester i kveld? Smell sammen noen vannbakkels da vel! Denne luftige småkaken er alles favoritt! Server med krem og jordbær.