Linsegryte. Deilig høstmat!

Linsegryte. Deilig høstmat!

Likte du denne oppskriften?

Linsegryte - Deilig høstmat
  • Prep Time15 min
  • Cook Time15 min
  • Total Time30 min
  • Yield2 porsjoner

Ingredienser

  • 150 gram kjøttdeig
  • 2,5 desiliter grønne linser
  • 2 desiliter grønnsaksbuljong, utblandet
  • 2 laubærblad
  • 1 gulrot
  • ½ sellerirot
  • 1 løk
  • 2 spiseskje olivenolje til steking
  • 3 båter hvitløk
  • Ca 2 sspiseskjeer balsamicoeddik
  • ½ teskje rosmarin
  • ½ teskje timian
  • 1 teskje salt
  • ½ teskje pepper

Slik gjør du

1

Kjøp ferdig bløtlagte linser. Ha linsene over i et dørslag/sil og skyll dem godt.
Varm en kjele med litt smør og stek kjøttdeigen lett. Tilsett linsene sammen med buljongkraften og laubærblad, og kok dette i ca 5 minutter.

Finhakk gulrot, selleri, løk og hvitløk, og fres dette i litt olivenolje. Tilsett alt i gryten, og la det koke sammen i 5 minutter. Ha i balsamicoeddik og urter/krydder, og smak til med salt og pepper.

Del med andre!


Ingen vurderinger enda!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Facebook
Facebook
Google+
Pinterest