Herlig italiensk minestronesuppe

Herlig italiensk minestronesuppe

0 Comments

Minestronesuppe med kjøttdeig

Suppe som varmer i høstmørket! Den er veldig mettende, og kan fungere både som lunsj, middag og kveldsmat.

  • Prep Time15 min
  • Cook Time15 min
  • Total Time30 min
  • Yield4 porsjoner

Ingredienser

  • 200 gram kjøttdeig
  • 1 spiseskje olje
  • 7 desiliter vann (kan ha mer eller mindre etter ønsket konsistens)
  • 1 kjøttbuljongterning
  • 2 desiliter ukokt pasta
  • 1 løk
  • En halv pakke frossen amerikansk grønnsaksblanding
  • En boks hermetiske røde bønner (kidneybønner)
  • En boks hakkede hermetiske tomater
  • En teskje salt
  • En halv teskje pepper
  • TIPS: Ha gjerne i litt chilikrydder for ekstra futt!

Slik gjør du

1

Ha olje i gryten, og brun kjøttdeigen. Hakk kjøttdeigen opp i passende biter mens du bruner den.

Tilsett vann og buljong og kok opp.

Ha oppi pasta og finhakket løk og la småkoke i en fem, seks minutter. Husk å røre innimellom!

Tilsett grønnsaksblanding, bønner og tomater og la dette også småkoke med resten i nye fire, fem minutter.

Smak til med salt, pepper og eventuelt chilipulver (PS, husk at chilipulver kan være sterkere en du tror).

TIPS: Server gjerne suppen toppet med litt parmesan og/eller pesto.

Andre godsaker

Pannekaker. Når barna får bestemme
Pannekaker! Himmelsk gode, herlige og så mettende! Pannekaker er ett av mine barndomsminner. Og en unnskyldning for oss voksne til
Gå til oppskrift
Gubben Olsens perfekte stekt ris
Stekt ris er Gubbens spesialrett. Oppskriften har vært hemmelig, men nå kan alle få nyte denne stekte risen! Det er
Gå til oppskrift
Kjøttpølse med kål- og gulrotstuing
Dette er middag som metter, og som har tradisjoner langt tilbake, og det smaker så så utrolig GODT! Og uansett,
Gå til oppskrift
Innbakte pølser, deilig kosemat!
Innbakte pølser er kosematen over all kosemat! Deilig og mettende til helgekosen 🙂
Gå til oppskrift
Lapskaus
Brun lappskaus med norske grønnsaker
God, gammeldags lapskaus. Herlig med litt tyttebærsyltetøy og flatbrød med smør. Brun lapskaus hører til en lang norsk tradisjon.
Gå til oppskrift
Kjøtt i mørke
Kjøtt i mørke, også kalt sosekjøtt er en gammel klassiker til søndagsmiddagen. Herlig, kraftig smak som minner om gamle dager.
Gå til oppskrift

Annonse



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *