Instruksjoner

Ha kjøttdeig og løk i en gryte (jern hvis mulig)
Smuldre kjøttdeigen i biter. Velg hvilken størrelse du liker selv
Ha i tomater, krydder og hvitløk. La det kose seg i gryta i noen minutter
Ha i tomatbønner og paprika, og la det koke opp
Ha i salt og pepper etter smak
PS: Det er viktig å smake før servering
Deilig middag eller fredagskos. Varier chili etter smak. Denne versjonen er ikke fryktelig sterk.

Ingredienser

1.400 gram kjøttdeig
2.2 hakkede løk
3.1 boks hakkede tomater
4.1 rød paprika i små biter
5.1 spiseskje olje
6.2 fedd hvitløk, hakket
7.2 bokser med bønner i tomatsaus
8.1 teskje oregano
9.Salt og pepper etter smak

Andre Godsaker

Steke- koketid: 50 minutter
Nasjonalitet: TexMex
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4
Chili Con Carne
20200809140138
Steke- koketid: 1,5 timer
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: Ca. 25 boller
Boller med kaneltopping
20200809133817
Steke- koketid: 50 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4
Baconrullet kylling
20200808121251
Steke- koketid: 1 time
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 1 kake
Blåbærkake
20200806144721
Steke- koketid: 2-3 timer
Nasjonalitet: Fransk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 4
Biff Bourgogne
20200806143341