Instruksjoner

Del filléten i to, på langs, slik at du har fire biter totalt
Ta 1 teskje salt, og en med pepper, og fordel over fillétene
Surr baconskivene rundt fillétene
Ha smør i pannen, og la den smelte på litt høy varme
Legg fillétene i pannen, og brun dem til baconet er ferdig
Skru ned varmen til middels, og stek videre i om lag fem minutter på hver side
Ha i oppskjært løk og sopp, og fordel 1 teskje pepper på blandingen
La steke i Cirka 5 minutter til soppen har fått litt stekeskorpe
Ha i oppskjært paprika
Rør godt, og la det steke til paprikaen er blitt mør
Hell i matfløten og soyasausen
Bland alt godt sammen mens du rører
La det småkoke cirka 15 minutter
Serveres med kokt ris
TIPS: Liker du det litt pikant? Ha i litt chilli eller cayennepepper!
Deilig middag eller fredagskos. Varier chili etter smak. Denne versjonen er ikke fryktelig sterk.

Ingredienser

1.1 halv rød paprika
2.1 halv gul paprika
3.1 halv grønn paprika
4.1 stor løk (eller to små)
5.2 kyllingfilleter
6.1ts salt
7.2 ts pepper
8.3 dl fløte
9.4 ss soyasaus
10.200 gr bacon

Click here to change this text

Steke- koketid: 50 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4
20200809140138
Steke- koketid: 1,5 timer
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: Ca. 25 boller
Boller med kaneltopping
20200809133817
Steke- koketid: 50 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4
Baconrullet kylling
20200808121251
Steke- koketid: 1 time
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 1 kake
Blåbærkake
20200806144721
Steke- koketid: 2-3 timer
Nasjonalitet: Fransk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 4
Biff Bourgogne
20200806143341