Eggesalat, eller eggehakk som noen kaller det er et herlig, mettende pålegg eller salat som du kan ha på brødskivene eller rundstykker. Salaten  passer også utmerket ved siden av annen mat, som for eksempel grillmat.

Instruksjoner

Eggesalar inneholder egg (doh!) Hardkok eggene. Skrell eggene og ha dem i en bolle.
Del opp eggene i passende biter, og du finner selv ut hvor store du ønsker at bitene skal være.
Ha i reker, majones, salt, pepper og rør godt om.
Når det gjelder dill, kan du velge selv om du vil ha den i selve blandingen, eller ha den oppå salaten i ettertid.

Ingredienser

1.8 egg
2.1 pose majones (lett eller vanlig, det er opp til deg)
3.1 boks med reker (200 gram)
4.Salt og pepper etter smak
5.Dill

Andre godsaker

Steke-koketid: En time og 5 minutter (Heving er ikke medregnet)
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 4 brød
Brød med mange muligheter
20210616193704
Steke-koketid: En time og 30 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 6 porsjoner
Fiskegrateng
20210614124605
Steke - koketid : ca. 1 time
Nasjonalitet: Fransk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 2 små kaker - 14 skolebrød
Prinsessekake
20210523143537
Steke-koketid: 3 timer og 50 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 2 porsjoner
Kjøtt i mørke
20210517123632