Instruksjoner

Eggesalar inneholder egg (doh!) Hardkok eggene. Skrell eggene og ha dem i en bolle.
Del opp eggene i passende biter, og du finner selv ut hvor store du ønsker at bitene skal være.
Ha i reker, majones, salt, pepper og rør godt om.
Når det gjelder dill, kan du velge selv om du vil ha den i selve blandingen, eller ha den oppå salaten i ettertid.
Eggesalat, eller eggehakk som noen kaller det er et herlig, mettende pålegg eller salat som du kan ha på brødskivene eller rundstykker. Salaten  passer også utmerket ved siden av annen mat, som for eksempel grillmat.

Ingredienser

1.8 egg
2.1 pose majones (lett eller vanlig, det er opp til deg)
3.1 boks med reker (200 gram)
4.Salt og pepper etter smak
5.Dill

Andre godsaker

Steke- koketid: 40 minuter
Nasjonalitet: Norsk tradisjon
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4
Eplemos
20210223175947
Steke- koketid: 15 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 1 mellomstor bolle
Eggesalat
20210222161501
Steke- koketid: 35 minutter
Nasjonalitet: Norsk tradisjon
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 10 brød
Ambrosiabrød
20210220142423
Steke- koketid: 1 time
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4 porsjoner
Pai

Pai

Lett
20210120165243