Instruksjoner

Eggesalar inneholder egg (doh!) Hardkok eggene. Skrell eggene og ha dem i en bolle.
Del opp eggene i passende biter, og du finner selv ut hvor store du ønsker at bitene skal være.
Ha i reker, majones, salt, pepper og rør godt om.
Når det gjelder dill, kan du velge selv om du vil ha den i selve blandingen, eller ha den oppå salaten i ettertid.
Eggesalat, eller eggehakk som noen kaller det er et herlig, mettende pålegg eller salat som du kan ha på brødskivene eller rundstykker. Salaten  passer også utmerket ved siden av annen mat, som for eksempel grillmat.

Ingredienser

1.8 egg
2.1 pose majones (lett eller vanlig, det er opp til deg)
3.1 boks med reker (200 gram)
4.Salt og pepper etter smak
5.Dill

Andre godsaker

Steke-koketid: 30 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4 porsjoner
Terteskjell med fyll
20210501192350
Steke-koketid: 15
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: Det varierer
Brun saus
20210411172213
Steke-koketid: 45 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: Ca. 24 stk
Innbakte pølser
20210405192841
Steke - koketid : 20 minutter
Nasjonalitet: Dansk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 3 porsjoner
Hakkebøff
20210402173919