Instruksjoner

Bland sammen smør og sukker til du får en kremaktig konsistens.
Tilsett ett og ett egg, og rør godt mellom hvert egg.
Sikt sammen hvetemel og bakepulver og tilsett vekselvis med kefir.
Fordel røren i muffinsformer.
Stek dem midt i stekeovnen ved 200° i 15-20 minutter.
Avkjøl muffinsene på rist og sørg for at de er helt kalde før du tar på topping.
Mens muffinsene avkjøles lager du topping. Rør sammen kremost, vaniljesukker og romtemperert smør.
Tilsett melis litt etter litt til du får en passe fast topping.
Smør eller sprøyt på topping. Dekorer!
General Tso's kylling er en av våre favoritter når det gjelder kinesisk mat. Den er søt og litt krydret med et hint av hvitløk og ingefær.
 

Ingredienser

1.2 løk, strimlet
2.2 fedd hvitløk
3.2 cm ingefær, knust
4.2 gul paprika, strimlet
5.2 rød paprika, strimlet
6.4 store vårløk , strimlet
7.8 ss cashewnøtter Friteres
8.600 g kyllingbryst
9.1 pose tempurasaus
10.4 ss sukker (brunt hvis du har)
11.4 ss soyasaus
12.2 ss østerssaus
13.1 kyllingbuljong

Andre godsaker

Steke-koketid: En time og 5 minutter (Heving er ikke medregnet)
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 4 brød
Brød med mange muligheter
20210616193704
Steke-koketid: En time og 30 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 6 porsjoner
Fiskegrateng
20210614124605
Steke - koketid : ca. 1 time
Nasjonalitet: Fransk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 2 små kaker - 14 skolebrød
Prinsessekake
20210523143537
Steke-koketid: 3 timer og 50 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 2 porsjoner
Kjøtt i mørke
20210517123632