Instruksjoner

Bland sammen smør og sukker til du får en kremaktig konsistens.
Tilsett ett og ett egg, og rør godt mellom hvert egg.
Sikt sammen hvetemel og bakepulver og tilsett vekselvis med kefir.
Fordel røren i muffinsformer.
Stek dem midt i stekeovnen ved 200° i 15-20 minutter.
Avkjøl muffinsene på rist og sørg for at de er helt kalde før du tar på topping.
Mens muffinsene avkjøles lager du topping. Rør sammen kremost, vaniljesukker og romtemperert smør.
Tilsett melis litt etter litt til du får en passe fast topping.
Smør eller sprøyt på topping. Dekorer!
General Tso's kylling er en av våre favoritter når det gjelder kinesisk mat. Den er søt og litt krydret med et hint av hvitløk og ingefær.
 

Ingredienser

1.2 løk, strimlet
2.2 fedd hvitløk
3.2 cm ingefær, knust
4.2 gul paprika, strimlet
5.2 rød paprika, strimlet
6.4 store vårløk , strimlet
7.8 ss cashewnøtter Friteres
8.600 g kyllingbryst
9.1 pose tempurasaus
10.4 ss sukker (brunt hvis du har)
11.4 ss soyasaus
12.2 ss østerssaus
13.1 kyllingbuljong

Andre godsaker

Steke-koketid: 45 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: Ca. 24 stk
Innbakte pølser
20210405192841
Steke - koketid : 20 minutter
Nasjonalitet: Dansk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 3 porsjoner
Hakkebøff
20210402173919
Steke - koketid : En time og fem minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 2 porsjoner
Middagsomelett
20210330005253
Steke- koketid: 25 minutter
Nasjonalitet: Norsk, Thai
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4 porsjoner
Kylling med kokosmelk
20210329165724