Instruksjoner

Ha alt i en gryte og rør med jevne mellomrom. Jeg bruker innstilling 7 av 9 på varmen.
La steke til gylden farge på soppen.
Skru ned på 2, og la grillblandingen surre i fem minutter.
Grillblanding er vel kanskje ikke det man tenker mest på når det er kaldt ute, men når vår og sommer kommer, er denne blandingen helt fantastisk til grillmaten!

Ingredienser

1.1-5 sjampinjonger (store)
2.1 løk
3.1 paprika
4.1 spiseskje smør
5.1 ts salt
6.1 ts pepper

Andre godsaker

Steke-koketid: 45 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: Ca. 24 stk
Innbakte pølser
20210405192841
Steke - koketid : 20 minutter
Nasjonalitet: Dansk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 3 porsjoner
Hakkebøff
20210402173919
Steke - koketid : En time og fem minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 2 porsjoner
Middagsomelett
20210330005253
Steke- koketid: 25 minutter
Nasjonalitet: Norsk, Thai
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4 porsjoner
Kylling med kokosmelk
20210329165724