Instruksjoner

Ha alt i en gryte og rør med jevne mellomrom. Jeg bruker innstilling 7 av 9 på varmen.
La steke til gylden farge på soppen.
Skru ned på 2, og la grillblandingen surre i fem minutter.
Grillblanding er vel kanskje ikke det man tenker mest på når det er kaldt ute, men når vår og sommer kommer, er denne blandingen helt fantastisk til grillmaten!

Ingredienser

1.1-5 sjampinjonger (store)
2.1 løk
3.1 paprika
4.1 spiseskje smør
5.1 ts salt
6.1 ts pepper

Andre godsaker

Steke-koketid: En time og 5 minutter (Heving er ikke medregnet)
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 4 brød
Brød med mange muligheter
20210616193704
Steke-koketid: En time og 30 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 6 porsjoner
Fiskegrateng
20210614124605
Steke - koketid : ca. 1 time
Nasjonalitet: Fransk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 2 små kaker - 14 skolebrød
Prinsessekake
20210523143537
Steke-koketid: 3 timer og 50 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 2 porsjoner
Kjøtt i mørke
20210517123632