Instruksjoner

Del kjøttdeigen i tre deler Form som rund kake, halvannen til to centimeter høy
Lag spor i kjøttdeigen for å få større stekeflate
Smelt smør i pannen, og ta halvparten av krydderet på den en side
legge den i pannen med kryddersiden ned og krydre den andre siden
Stek på høy varme for å lukke kjøttdeigen, slik at du får holde beholde k0jøttsaften for en saftigere bøff
Gjør dette på begge sider
Skru ned til middels varme, rundt 4 på (kan variere) Snu undervegs slik at stykkene ikke brenner seg, og blir gjennomstekt
Skrell løkk, og skjær den opp i nokså tynne skiver
Stek løken til den er blank og gylden
Husk at skyen fra steking av bøff og løk skal brukes som saus/sky, så ikke vær gjerrig med smøret
Serveres med potet og grønnsaker. Bruk ferske grønnsaker eller frossen grønnsaksblanding, det fungerer helt fint!
Hakkebøff er å regne som danske tykke kjøttkaker, men med adskillig mer smak. Da er det deilig å spise dansk i Norge!

Andre godsaker

Steke-koketid: En time og 30 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 6 porsjoner
Fiskegrateng
20210614124605
Steke-koketid: 3 timer og 50 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 2 porsjoner
Kjøtt i mørke
20210517123632
Steke-koketid: 30 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4 porsjoner
Terteskjell med fyll
20210501192350
Steke - koketid : 20 minutter
Nasjonalitet: Dansk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 3 porsjoner
Hakkebøff
20210402173919