Andre godsaker
Steke - koketid : En time og fem minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 2 porsjoner


Del kjøttdeigen i tre deler Form som rund kake, halvannen til to centimeter høy | |
Lag spor i kjøttdeigen for å få større stekeflate | |
Smelt smør i pannen, og ta halvparten av krydderet på den en side | |
legge den i pannen med kryddersiden ned og krydre den andre siden | |
Stek på høy varme for å lukke kjøttdeigen, slik at du får holde beholde k0jøttsaften for en saftigere bøff | |
Gjør dette på begge sider | |
Skru ned til middels varme, rundt 4 på (kan variere) Snu undervegs slik at stykkene ikke brenner seg, og blir gjennomstekt | |
Skrell løkk, og skjær den opp i nokså tynne skiver | |
Stek løken til den er blank og gylden | |
Husk at skyen fra steking av bøff og løk skal brukes som saus/sky, så ikke vær gjerrig med smøret | |
Serveres med potet og grønnsaker. Bruk ferske grønnsaker eller frossen grønnsaksblanding, det fungerer helt fint! |