Instruksjoner

Smelt smør og hell i vann, varm til fingervarmt. Bland i resten, men hold litt igjen på melet og se hvor mye du trenger.
Bland og kna til god gjærdeig.
Forhev 30 til 40 minutter
Del deigen i 2-3 emner og kjevle ut til en sirkel. Del sirkelen i trekanter, alt etter hvor mange og store du vil ha
Legg på løk, oregano, ost, ketchup eller hva som helst du har lyst til, og en pølse
Rull sammen fra den brede enden, og legg med skjøten ned på et bakepapirkledt brett
Etterhev ca. 25 minutter Stekes midt i ovnen ved ca. 225 grader i ca. 15 minutter
Innbakte pølser er kosematen over all kosemat! Like fin til lørdagskos, som barnebursdag!

Ingredienser

1.50 g smør
2.3,5 dl vann
3.50 g gjær
4.½ ts salt
5.10 dl hvetemel

Andre godsaker

Steke-koketid: En time og 5 minutter (Heving er ikke medregnet)
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 4 brød
Brød med mange muligheter
20210616193704
Steke-koketid: En time og 30 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 6 porsjoner
Fiskegrateng
20210614124605
Steke - koketid : ca. 1 time
Nasjonalitet: Fransk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 2 små kaker - 14 skolebrød
Prinsessekake
20210523143537
Steke-koketid: 3 timer og 50 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 2 porsjoner
Kjøtt i mørke
20210517123632