Instruksjoner

Smelt smør og hell i vann, varm til fingervarmt. Bland i resten, men hold litt igjen på melet og se hvor mye du trenger.
Bland og kna til god gjærdeig.
Forhev 30 til 40 minutter
Del deigen i 2-3 emner og kjevle ut til en sirkel. Del sirkelen i trekanter, alt etter hvor mange og store du vil ha
Legg på løk, oregano, ost, ketchup eller hva som helst du har lyst til, og en pølse
Rull sammen fra den brede enden, og legg med skjøten ned på et bakepapirkledt brett
Etterhev ca. 25 minutter Stekes midt i ovnen ved ca. 225 grader i ca. 15 minutter
Innbakte pølser er kosematen over all kosemat! Like fin til lørdagskos, som barnebursdag!

Ingredienser

1.50 g smør
2.3,5 dl vann
3.50 g gjær
4.½ ts salt
5.10 dl hvetemel

Andre godsaker

Steke-koketid: 45 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: Ca. 24 stk
Innbakte pølser
20210405192841
Steke - koketid : 20 minutter
Nasjonalitet: Dansk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 3 porsjoner
Hakkebøff
20210402173919
Steke - koketid : En time og fem minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 2 porsjoner
Middagsomelett
20210330005253
Steke- koketid: 25 minutter
Nasjonalitet: Norsk, Thai
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4 porsjoner
Kylling med kokosmelk
20210329165724