Innbakte pølser
Innbakte pølser er kosematen over all kosemat! Like fin til lørdagskos, som barnebursdag!

Instruksjoner

Smelt smør og hell i vann, varm til fingervarmt. Bland i resten, men hold litt igjen på melet og se hvor mye du trenger.
Bland og kna til god gjærdeig.
Forhev 30 til 40 minutter
Del deigen i 2-3 emner og kjevle ut til en sirkel. Del sirkelen i trekanter, alt etter hvor mange og store du vil ha
Legg på løk, oregano, ost, ketchup eller hva som helst du har lyst til, og en pølse
Rull sammen fra den brede enden, og legg med skjøten ned på et bakepapirkledt brett
Etterhev ca. 25 minutter Stekes midt i ovnen ved ca. 225 grader i ca. 15 minutter

Ingredienser

1.50 g smør
2.3,5 dl vann
3.50 g gjær
4.½ ts salt
5.10 dl hvetemel

Andre godsaker