Instruksjoner

Skjær kyllingen i biter/strimler. Krydre kyllingen med karri, malt paprika, salt og pepper. Finhakk hvitløk og chili.
Kutt sjampinjong i skiver og paprika i terninger. Stek kyllingen gyllen, og legg til siden
Stek hvitløk, sopp, paprika og chili i olje i en stor panne.
Ha i kyllingen og stek i 3 minutter videre.
Tilsett kokosmelk, og maisenna rørt ut i kaldt vann.
Kok til det tykner, ca 5 minutter og tilsett limesaft/sitronsaft
Smak til med salt og pepper. Server med kokt ris
Kylling med kokosmelk. Deilig og mettende gryte. Saftig og herlig krydret, og litt søtlig.
 

Ingredienser

1.2 kyllingfileter
2.1 ss karri
3.1ts malt paprika
4.1 ts salt
5.1/2 ts pepper
6.1 fedd hvitløk
7.1/2 rød chilli
8.150 gr sjampignon
9.1 rød paprika
10.1 boks kokosmelk
11.1 ss maisenna
12.3 ss vann
13.2 ss soyasaus
14.1 ss sitronsaft
15.2-3 spiseskjeer olje til steking
16.Ris. Bruk så mye som du har behov for

Andre godsaker

Steke-koketid: 45 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: Ca. 24 stk
Innbakte pølser
20210405192841
Steke - koketid : 20 minutter
Nasjonalitet: Dansk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 3 porsjoner
Hakkebøff
20210402173919
Steke - koketid : En time og fem minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 2 porsjoner
Middagsomelett
20210330005253
Steke- koketid: 25 minutter
Nasjonalitet: Norsk, Thai
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4 porsjoner
Kylling med kokosmelk
20210329165724