Instruksjoner

Skjær kyllingen i biter/strimler. Krydre kyllingen med karri, malt paprika, salt og pepper. Finhakk hvitløk og chili.
Kutt sjampinjong i skiver og paprika i terninger. Stek kyllingen gyllen, og legg til siden
Stek hvitløk, sopp, paprika og chili i olje i en stor panne.
Ha i kyllingen og stek i 3 minutter videre.
Tilsett kokosmelk, og maisenna rørt ut i kaldt vann.
Kok til det tykner, ca 5 minutter og tilsett limesaft/sitronsaft
Smak til med salt og pepper. Server med kokt ris
Kylling med kokosmelk. Deilig og mettende gryte. Saftig og herlig krydret, og litt søtlig.
 

Ingredienser

1.2 kyllingfileter
2.1 ss karri
3.1ts malt paprika
4.1 ts salt
5.1/2 ts pepper
6.1 fedd hvitløk
7.1/2 rød chilli
8.150 gr sjampignon
9.1 rød paprika
10.1 boks kokosmelk
11.1 ss maisenna
12.3 ss vann
13.2 ss soyasaus
14.1 ss sitronsaft
15.2-3 spiseskjeer olje til steking
16.Ris. Bruk så mye som du har behov for

Andre godsaker

Steke-koketid: En time og 5 minutter (Heving er ikke medregnet)
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 4 brød
Brød med mange muligheter
20210616193704
Steke-koketid: En time og 30 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 6 porsjoner
Fiskegrateng
20210614124605
Steke - koketid : ca. 1 time
Nasjonalitet: Fransk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 2 små kaker - 14 skolebrød
Prinsessekake
20210523143537
Steke-koketid: 3 timer og 50 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 2 porsjoner
Kjøtt i mørke
20210517123632