Instruksjoner

Skrell og skjær opp poteten i så tynne skiver som du får til. Stek dem lett i panne med olje. Stek dem til de blir gode og møre
Ha på krydder, for eksempel grillkrydder, salt eller pepper. Legg skivene i en ildfast form
Pisk eggene lett sammen med en gaffel og bland i vårløk og fløte. Ha i ca. en halv ts salt og en halv ts pepper.
Ta skinnet av pølsene og skjær dem i skiver. Fordel dem over potetene i den ildfaste formen og hell over eggeblandingen.
Strø med ønsket mengde ost.
Skjær tomatene i to, og fordel over osten
Stek i ca 25-30 min på 200° varmluft.
Middagsomelett er en herlig omelett som passer både til en lett middag og mettende kos til kvelden.

Ingredienser

1.3 middagspølser
2.6 poteter
3.6 egg
4.2 dl matfløte
5.2 stilker vårløk
6.salt
7.pepper
8.2 dl reven ost, eller etter smak
9.ca 10 cherrytomater
10.6 ts olje

Andre godsaker

Steke-koketid: En time og 5 minutter (Heving er ikke medregnet)
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 4 brød
Brød med mange muligheter
20210616193704
Steke-koketid: En time og 30 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 6 porsjoner
Fiskegrateng
20210614124605
Steke - koketid : ca. 1 time
Nasjonalitet: Fransk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 2 små kaker - 14 skolebrød
Prinsessekake
20210523143537
Steke-koketid: 3 timer og 50 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 2 porsjoner
Kjøtt i mørke
20210517123632