Minestrone
Minestronesuppe varmer godt i kroppen når det er litt gufsete ute, eller når man bare har lyst på en god sterk rett.

Instruksjoner

Ha olje i gryten, og brun kjøttdeigen. Hakk kjøttdeigen opp i passende biter mens du bruner den. Tilsett vann og buljong og kok opp.
Ha i pasta og finhakket løk og la småkoke i en fem, seks minutter. Husk å røre innimellom! Tilsett grønnsaksblanding, bønner og tomater og la dette også småkoke med resten i nye fire, fem minutter.
Smak til med salt, pepper og eventuelt chilipulver (PS, husk at chilipulver kan være sterkere en du tror).
TIPS: Server gjerne suppen toppet med litt parmesan og/eller pesto

Ingredienser

1.1200 g kjøttdeig
2.1 ss olje
3.7 dl vann
4.1 kjøttbuljongterning
5.2 dl ukokt pasta
6.1 løk
7.1/2 pakke frossen amerikansk grønnsaksblanding
8.1 En boks hermetiske røde bønner (kidneybønner)
9.1 boks hakkede hermetiske tomater
10.1 ts salt
11.1/2 ts salt

Andre godsaker

Andre godsaker