Instruksjoner

Ha olje i gryten, og brun kjøttdeigen. Hakk kjøttdeigen opp i passende biter mens du bruner den. Tilsett vann og buljong og kok opp.
Ha i pasta og finhakket løk og la småkoke i en fem, seks minutter. Husk å røre innimellom! Tilsett grønnsaksblanding, bønner og tomater og la dette også småkoke med resten i nye fire, fem minutter.
Smak til med salt, pepper og eventuelt chilipulver (PS, husk at chilipulver kan være sterkere en du tror).
TIPS: Server gjerne suppen toppet med litt parmesan og/eller pesto
Minestronesuppe varmer godt i kroppen når det er litt gufsete ute, eller når man bare har lyst på en god sterk rett.

Ingredienser

1.1200 g kjøttdeig
2.1 ss olje
3.7 dl vann
4.1 kjøttbuljongterning
5.2 dl ukokt pasta
6.1 løk
7.1/2 pakke frossen amerikansk grønnsaksblanding
8.1 En boks hermetiske røde bønner (kidneybønner)
9.1 boks hakkede hermetiske tomater
10.1 ts salt
11.1/2 ts salt

Andre godsaker

Steke-koketid: 45 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: Ca. 24 stk
Innbakte pølser
20210405192841
Steke - koketid : 20 minutter
Nasjonalitet: Dansk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 3 porsjoner
Hakkebøff
20210402173919
Steke - koketid : En time og fem minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 2 porsjoner
Middagsomelett
20210330005253
Steke- koketid: 25 minutter
Nasjonalitet: Norsk, Thai
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4 porsjoner
Kylling med kokosmelk
20210329165724
Minestrone - Ingunns kjøkken

Minestronesuppe varmer godt i kroppen når det er litt gufsete ute, eller når man bare har lyst på en god sterk rett. Minestronesuppe - Last ned oppskrift

Type: Saus

Cuisine: Norsk, tradisjon

Keywords: Suppe, italiensk mat

Recipe Yield: 4

Preparation Time: PT0H0M

Cooking Time: PT0H10M

Total Time: PT0H10M

Recipe Ingredients:

  • 1200 g kjøttdeig
  • 1 ss olje
  • 7 dl vann
  • 1 kjøttbuljongterning
  • 2 dl ukokt pasta
  • 1 løk
  • 1/2 pakke frossen amerikansk grønnsaksblanding
  • 1 En boks hermetiske røde bønner (kidneybønner)
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 1 ts salt

Recipe Instructions: Ha olje i gryten, og brun kjøttdeigen. Hakk kjøttdeigen opp i passende biter mens du bruner den. Tilsett vann og buljong og kok opp. Ha i pasta og finhakket løk og la småkoke i en fem, seks minutter. Husk å røre innimellom! Tilsett grønnsaksblanding, bønner og tomater og la dette også småkoke med resten i nye fire, fem minutter. Smak til med salt, pepper og eventuelt chilipulver (PS, husk at chilipulver kan være sterkere en du tror). TIPS: Server gjerne suppen toppet med litt parmesan og/eller pesto

Editor's Rating:
5