Instruksjoner

Bland sammen smør og sukker til du får en kremaktig konsistens.
Tilsett ett og ett egg, og rør godt mellom hvert egg.
Sikt sammen hvetemel og bakepulver og tilsett vekselvis med kefir.
Fordel røren i muffinsformer.
Stek dem midt i stekeovnen ved 200° i 15-20 minutter.
Avkjøl muffinsene på rist og sørg for at de er helt kalde før du tar på topping.
Mens muffinsene avkjøles lager du topping. Rør sammen kremost, vaniljesukker og romtemperert smør.
Tilsett melis litt etter litt til du får en passe fast topping.
Smør eller sprøyt på topping. Dekorer!
Muffins er alltid en suksess! Her finner du oppskrift på flere forskjellige smaker.

Ingredienser

▶ BASE
     □ 200 g smør
     □ 2 dl sukker
     □ 4 egg
     □ 5 dl mel
     □ 2 ts bakepulver
     □  2 dl kefir
 
▶ VANILJEMUFFIN
     □  Legg til 1 ts vaniljeesens i basen
▶ Vaniljemuffin - Topping
     □ 75 g smør
     □ 250 g smør
     □ 1 ts vaniljeessens
     □ 2 ss melk
     □ kondittorfarge
 
▶ O'BOYMUFFIN
     □  Legg til 5 ss O'Boy i basen
▶ O'Boymuffin - Topping
     □  3 dl fløte
     □  1 ts vaniljesukker
     □  1 boks Nugatti Air (Blandes i etter at du har pisket fløte og vaniljesukker til krem)
 
▶ GULROTMUFFIN
     □  Legg til i basen:
     □  1 ts vaniljesukker
     □  1 ts kanel
     □  2 dl revet gulrot
▶ Gulrotmuffin - Topping
     □  50 g smør
     □  350 g melis
     □  1 ts sitronsaft (presset sitron)
     □  200 g philadelphia