



• | Bland sammen smør og sukker til du får en kremaktig konsistens. |
• | Tilsett ett og ett egg, og rør godt mellom hvert egg. |
• | Sikt sammen hvetemel og bakepulver og tilsett vekselvis med kefir. |
• | Fordel røren i muffinsformer. |
• | Stek dem midt i stekeovnen ved 200° i 15-20 minutter. |
• | Avkjøl muffinsene på rist og sørg for at de er helt kalde før du tar på topping. |
• | Mens muffinsene avkjøles lager du topping. Rør sammen kremost, vaniljesukker og romtemperert smør. |
• | Tilsett melis litt etter litt til du får en passe fast topping. |
• | Smør eller sprøyt på topping. Dekorer! |
Muffins er alltid en suksess! Her finner du oppskrift på flere forskjellige smaker.
▶ BASE |
□ 200 g smør |
□ 2 dl sukker |
□ 4 egg |
□ 5 dl mel |
□ 2 ts bakepulver |
□ 2 dl kefir |
▶ VANILJEMUFFIN |
□ Legg til 1 ts vaniljeesens i basen |
▶ Vaniljemuffin - Topping |
□ 75 g smør |
□ 250 g smør |
□ 1 ts vaniljeessens |
□ 2 ss melk |
□ kondittorfarge |
▶ O'BOYMUFFIN |
□ Legg til 5 ss O'Boy i basen |
▶ O'Boymuffin - Topping |
□ 3 dl fløte |
□ 1 ts vaniljesukker |
□ 1 boks Nugatti Air (Blandes i etter at du har pisket fløte og vaniljesukker til krem) |
▶ GULROTMUFFIN |
□ Legg til i basen: |
□ 1 ts vaniljesukker |
□ 1 ts kanel |
□ 2 dl revet gulrot |
▶ Gulrotmuffin - Topping |
□ 50 g smør |
□ 350 g melis |
□ 1 ts sitronsaft (presset sitron) |
□ 200 g philadelphia |