Instruksjoner

Kna deigen sammen, sett i kjøleskap til den er kald
Smør paiformen
Trykk deigen ut i paiformen (eller annen rund form, hvis du ikke har).
Forstekes ved 200 grader i 12 -15 minutter
Finn frem fyll, hva du måtte ønske. Kjøttdeig, løk, pølser. purre, skinke ... Bruk fantasien
Bland dette sammen med fløte, egg, salt og pepper, og rør sammen
Stek mellom 24 og 45 minutter, alt etter hvor mye fyll det er
Pai er suveren kosemat, og er en fulltreffer i helgene. Den tar ikke så lang tid å lage, og er skikkelig mettende. Her har du ett grunnlag for mange gode paier, kun fantasien stopper deg.

Ingredienser

1.25 g smør
2.Tre dl hvetemel
3.To ss vann
4.Tre dl matfløte
5.3 egg
6.Salt

Andre godsaker

Steke- koketid: 40 minuter
Nasjonalitet: Norsk tradisjon
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4
Eplemos
20210223175947
Steke- koketid: 15 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 1 mellomstor bolle
Eggesalat
20210222161501
Steke- koketid: 35 minutter
Nasjonalitet: Norsk tradisjon
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 10 brød
Ambrosiabrød
20210220142423
Steke- koketid: 1 time
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4 porsjoner
Pai

Pai

Lett
20210120165243
Steke-koketid: 45-60 minutter
Nasjonalitet: Kinesisk, Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 4
Stekt ris

Stekt ris

Medium
20201128130705
Steke- koketid: 3 timer
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: Avhenger av størrelsen på ribba
Ribbe

Ribbe

Medium
20201123184036
Steke- koketid: 1 time
Nasjonalitet: Amerikansk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 15 store - 25 små
Muffins
20200816193251
Steke- koketid: 50 minutter
Nasjonalitet: TexMex
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4
Chili Con Carne
20200809140138
Steke- koketid: 1,5 timer
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: Ca. 25 boller
Boller med kaneltopping
20200809133817
Steke- koketid: 50 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4
Baconrullet kylling
20200808121251