Instruksjoner

Kna deigen sammen, sett i kjøleskap til den er kald
Smør paiformen
Trykk deigen ut i paiformen (eller annen rund form, hvis du ikke har).
Forstekes ved 200 grader i 12 -15 minutter
Finn frem fyll, hva du måtte ønske. Kjøttdeig, løk, pølser. purre, skinke ... Bruk fantasien
Bland dette sammen med fløte, egg, salt og pepper, og rør sammen
Stek mellom 24 og 45 minutter, alt etter hvor mye fyll det er
Pai er suveren kosemat, og er en fulltreffer i helgene. Den tar ikke så lang tid å lage, og er skikkelig mettende. Her har du ett grunnlag for mange gode paier, kun fantasien stopper deg.

Ingredienser

1.25 g smør
2.Tre dl hvetemel
3.To ss vann
4.Tre dl matfløte
5.3 egg
6.Salt

Andre godsaker

Steke-koketid: 30 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4 porsjoner
Terteskjell med fyll
20210501192350
Steke-koketid: 15
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: Det varierer
Brun saus
20210411172213
Steke-koketid: 45 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: Ca. 24 stk
Innbakte pølser
20210405192841
Steke - koketid : 20 minutter
Nasjonalitet: Dansk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 3 porsjoner
Hakkebøff
20210402173919
Steke - koketid : En time og fem minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 2 porsjoner
Middagsomelett
20210330005253
Steke- koketid: 25 minutter
Nasjonalitet: Norsk, Thai
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4 porsjoner
Kylling med kokosmelk
20210329165724
Steke- koketid: 50 minutter
Nasjonalitet: Kinesisk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 4 porsjoner
General Tzo’s kylling
20210328195309
Steke-koketid: 60 minutter
Nasjonalitet: Italiensk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 1 langpanne
Foccacia
20210320161204
Steke-koketid: 20 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: Ca. 4 porsjoner
Grillblanding
20210320123416
Steke-koketid: 30 minutter
Nasjonalitet: Ialiensk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: Ca. 4 porsjoner
Minestrone
20210306163748