Instruksjoner

Den halve kyllingen deler du opp i små biter. Jeg liker å rive den i biter. PS Ikke bland inn eggerøren enda.
Strimle løken.
Ha en spiseskje smør i pannen.
Varm opp løken. Den skal IKKE brunes, kun mørnes.
Hell oppi rapsoljen og ta i resten av smøret.
Ha i 1 teskje med sukker og en teskje med peppermix.
Ha i 2 spiseskjeer soyasaus og 1 spiseskje østerssaus.
Ha i 2 spiseskjeer sitron.
Til sist, ha i paprikapulveret
Ha kyllingen oppi pannen med den stekte løken.
La det surre til kyllingen er varm, og sausen har lagt seg godt rund den.
Ha så oppi risen og eggerøren.
La det putre en stund (stekt ris, sant?) mens du blander i litt salt
Rett før servering har du i rekene, slik at de ikke blir harde av varmen.
Stekt ris - Gubbens favoritt. Oppskriften på stekt ris har vært hemmelig, men nå kan alle få nyte denne stekte risen! Den har en del mer smak en vanlig stekt ris, og har vært en familiefavoritt her i huset siden barna var små.

Ingredienser

1.1/4 pose amerikansk grønnsaksblanding
2.3 egg
3.1/4 teskje salt
4.1 spiseskje vann
5.1 løk
6.3 spiseskjeer østerssaus
7.1/2 grillet kylling
8.2 spiseskjeer soyasaus
9.1 teskje peppermiks
10.1/2 desiliter rapsolje
11.2 spiseskjeer smør
12.2 spiseskjeer sitron
13.1 1/2 teskje salt
14.2 spiseskjeer paprikapulver
15.4 porsjoner ris

Andre godsaker

Steke- koketid: 40 minuter
Nasjonalitet: Norsk tradisjon
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4
Eplemos
20210223175947
Steke- koketid: 15 minutter
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 1 mellomstor bolle
Eggesalat
20210222161501
Steke- koketid: 1 time
Nasjonalitet: Norsk
Vanskelighetsgrad: Lett
Porsjoner: 4 porsjoner
Pai

Pai

Lett
20210120165243
Steke-koketid: 45-60 minutter
Nasjonalitet: Kinesisk, Norsk
Vanskelighetsgrad: Medium
Porsjoner: 4
Stekt ris

Stekt ris

Medium
20201128130705

Stekt ris er en klassiker som dukket opp i norske hjem en gang på 80-tallet. Den ble fort populær, og holder seg den dag i dag.

Her kan du finne alle oppskrifter som inneholder ris: