Instruksjoner

Den halve kyllingen deler du opp i små biter. Jeg liker å rive den i biter. PS Ikke bland inn eggerøren enda.
Strimle løken.
Ha en spiseskje smør i pannen.
Varm opp løken. Den skal IKKE brunes, kun mørnes.
Hell oppi rapsoljen og ta i resten av smøret.
Ha i 1 teskje med sukker og en teskje med peppermix.
Ha i 2 spiseskjeer soyasaus og 1 spiseskje østerssaus.
Ha i 2 spiseskjeer sitron.
Til sist, ha i paprikapulveret
Ha kyllingen oppi pannen med den stekte løken.
La det surre til kyllingen er varm, og sausen har lagt seg godt rund den.
Ha så oppi risen og eggerøren.
La det putre en stund (stekt ris, sant?) mens du blander i litt salt
Rett før servering har du i rekene, slik at de ikke blir harde av varmen.
Stekt ris - Gubbens favoritt. Oppskriften på stekt ris har vært hemmelig, men nå kan alle få nyte denne stekte risen! Den har en del mer smak en vanlig stekt ris, og har vært en familiefavoritt her i huset siden barna var små.

Ingredienser

1/4 pose amerikansk grønnsaksblanding
3 egg
1/4 teskje salt
1 spiseskje vann
1 løk
3 spiseskjeer østerssaus
1/2 grillet kylling
2 spiseskjeer soyasaus
1 teskje peppermiks
1/2 desiliter rapsolje
2 spiseskjeer smør
2 spiseskjeer sitron
1 1/2 teskje salt
2 spiseskjeer paprikapulver
4 porsjoner ris

Stekt ris

Stekt ris er en klassiker som dukket opp i norske hjem en gang på 80-tallet. Den ble fort populær, og holder seg den dag i dag.

Her kan du finne alle oppskrifter som inneholder ris:

Stekt ris - Ingunns kjøkken

Stekt ris - Gubbens favoritt. Oppskriften på stekt ris har vært hemmelig, men nå kan alle få nyte denne stekte risen! Den har en del mer smak en vanlig stekt ris, og har vært en familiefavoritt her i huset siden barna var små. Stekt ris - Last ned oppskrift

Type: Kos

Cuisine: Kinesisk, norsk

Keywords: helgekos

Recipe Yield: 4 porsjoner

Preparation Time: PT0H15M

Cooking Time: PT0H15M

Total Time: PT0H30M

Recipe Ingredients:

Recipe Instructions: Den halve kyllingen deler du opp i små biter. Jeg liker å rive den i biter. PS Ikke bland inn eggerøren enda. Strimle løken. Ha en spiseskje smør i pannen. Varm opp løken. Den skal IKKE brunes, kun mørnes. Hell oppi rapsoljen og ta i resten av smøret. Ha i 1 teskje med sukker og en teskje med peppermix. Ha i 2 spiseskjeer soyasaus og 1 spiseskje østerssaus. Ha i 2 spiseskjeer sitron. Til sist, ha i paprikapulveret Ha kyllingen oppi pannen med den stekte løken. La det surre til kyllingen er varm, og sausen har lagt seg godt rund den. Ha så oppi risen og eggerøren. La det putre en stund (stekt ris, sant?) mens du blander i litt salt Rett før servering har du i rekene, slik at de ikke blir harde av varmen.

Editor's Rating:
5