Terteskjell med fyll
Terteskjell med fyll er lørdagsklassikeren over alle. Vi husker vel alle når det var tid for lørdags-tv, lørdagsmat og lørdagsgodteri!

Ingredienser

8-12 terteskjell, kjøpes ferdige i butikk
1 liten boks reker (eller stor, hvis du liker mye reker)
3 ss smør
3 ss hvetemel
1 pose amerikansk grønnsaksblanding
1 ts salt (eller etter egen smak)
1 pakke crabsticks
400 g fløtepudding

Instruksjoner

1.Ha middels varme på komfyren, slik at ikke sausen brenner seg
2.Smelt smøret og  bland inn hvetemelet
3.Ha i laken fra boksen rekene ligger i
4.Spe på med litt og litt melk mens du rører godt i sausen. Rør til du har en litt tykk, klumpfri saus. Bruk melk til du er tilfreds med tykkelsen
5.Ha i grønnsaksblanding og salt. Bland godt
6.Skjær opp puddingen til du har terninger i den størrelsen du foretrekker og ha dem opp i sausen
7.Når du har fått sausen til å koke, skru ned varmen slik at den småkoker. Rør godt for å forhindre at den svir seg. Det skjer fort!
8.Legg terteskjell på brett og sett dem inn i kald ovn på over-/undervarme. Sett dem midt i ovnen på 100°
9.Del opp crabsticks i mindre biter, 3-4 biter pr. stick
10.Når ovnen har nådd 100°, skru den av, men la skjellene ligge i ovnen med lukket dør
11.Nå har fyllet småkokt like lenge som skjellene har vært i ovnen, så bland reker og crabsticks i fyllet og bland godt. Har du dem i for tidlig blir de gjerne seige
12.Ta ut skjellene, og ha ønsket mengde i hvert skjell

Andre godsaker