Clicky

Krispy pizza med tynn bunn

Krispy pizza med tynn bunn
Pizza med tynn bunn
  • Forberedelse20 minutter
  • Koke/steketid20 minutter
  • Totalt40 minutter
  • Porsjoner4

Ingredienser

Bunn

  • En pakke tørrgjær
  • Trekvart teskje salt
  • Tre spiseskjeer olje
  • To desiliter lunket vann
  • Mel etter behov

Fyll

  • En spiseskje sennep
  • Seks spiseskjeer ketchup
  • En pakke ferdig revet ost etter ønske
  • To skiver skinkepålegg
  • To skiver spekeskinke
  • En sjampignon
  • En sjalottløk
  • En kvart paprika
  • Krydder etter smak - Salt, pepper, oregano pizzakrydder etc.

Slik gjør du

Start med bunnen:

1

Ta tørrgjær i en bolle sammen med salt. olje, vann og ca. 2 desiliter mel. Rør dette sammen til en veldig bløt deig.

Bland så inn mer og mer mel til deigen får en konsistens som ikke er klissete, men er myk og god.

Sett nå til heving, ca. en halv time, ved å dekke bollen med feks. et håndkle eller plastfolie.

Når deigen er ferdig hevet knar du den litt sammen mens den ligger i bollen. Ta så og legg den over på et bakepapirkledt stekebrett. Ta olje på hendene og trykk ut deigen så stor og tynn/tykk bunn du vil ha. Dersom deigen blir litt klisset ta på mer olje på hendene mens du trykker den ut.

Fyll

2

Smør  tynt lag sennep (hvis du liker det) og ønsket mengde ketchup på bunnen.

Legg på osten.

Nå legger du på det fyllet og mengde du ønsker, og topper med krydder etter smak og ønske.

Varm ovnen til 225 grader og stek pizzaen midt i oven i 15 til 20 minutter, du ser hvor mye stekt du vil ha den.

Del med andre!


Related Posts

Middagsomelett

Middagsomelett

En herlig, tykk og mettende omelett. Passer like godt til middagen som til kveldskosen.

Innbakte pølser, deilig kosemat!

Innbakte pølser, deilig kosemat!

Innbakte pølser er kosematen over all kosemat! Deilig og mettende til helgekosen 🙂



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Visit Us