
Er det lørdag, og du er klar for kveldskosen? Kanskje skal du se mesternes mester? Da er dette noe for deg! Pølseruller!
- Prep Time30 min
- Cook Time15 min
- Total Time45 min
- YieldCa. 24 stk.
Ingredienser
- 50 gr smør
- 3,5 dl vann
- 50 gr gjær
- ½ ts salt
- Ca. 10 dl hvetemel
Slik gjør du
Er det lørdag, og du er klar for kveldskosen? Gode venner på besøk, et par flasker iskald øl? Kanskje skal du se mesternes mester? Da er dette noe for deg! Pølseruller! Driver du med betting, kan det jo hende at du får gode odds også!
Smelt smør og hell i vann, varm til fingervarmt. Bland i resten men hold litt igjen på melet og
se hvor mye du trenger. Bland og kna til god gjærdeig.
Forhev ca 30-40 min.
Del deigen i 2-3 emner og kjevle ut til en sirkel
Del sirkelen i trekanter (alt etter hvor mange og store du vil ha
Legg på for eksempel løk, oregano, ost, ketchup osv , og en pølse.
Rull sammen fra den brede enden, og legg med skjøten ned på et bakepapirkledt brett.
Etterhev ca 25 minutter
Stekes midt i ovnen ved ca 225 grader i ca 15 minutter
Andre godsaker





