Vafler. Alltid en vinner!

Vafler. Alltid en vinner!

Visste du at den 25. mars er verdens vaffeldag? Uansett er vafler alltid en vinner, om det er bursdag eller besøk.

Info

15 plater

50 minutter

Bakverk

Norsk, tradisjon


Ingredienser

4 egg
1 dl sukker
1 ts kardemomme
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
4,5 dl hvetemel
5 dl melk
100 gr smør

SLIK GJØR DU

Bland alt sammen i en bolle, smør vaffeljernet og sett igang. Enklere blir det ikke!

PS: Har du forsøkt med brunost og sirup på vaffelen?

Andre godsaker fra Ingunns

Foccaciabrød
Foccaciabrød. Deilig italiensk!
Herlig foccaciabrød. Server sammen med suppe, grillmat, salat eller hva du måtte komme på 😀
Gå til oppskrift
Ambrosiabrød
Ambrosiabrød. Søtt og deilig!
Ambrosiabrød er kanskje mest kjent på vestlandet. Det er mykt, søtt og godt, med deilige rosiner. Nytes best med ett
Gå til oppskrift
Smaskensgode boller med kaneltopping
Boller med kaneltopping. Gubben falt pladask for disse, og ga to tomler opp. De er søte, og spesielt gode når
Gå til oppskrift
Vannbakkels
Vannbakkels
Får du uventede gjester i kveld? Smell sammen noen vannbakkels da vel! Denne luftige småkaken er alles favoritt! Server med
Gå til oppskrift
Brød med mange muligheter
Dette brødet har du mange muligheter til å justere det slik at det smaker best, nettopp for deg. Du kan
Gå til oppskrift
Herlige kanelboller. Serveres varme!
"Her bruker jeg en grunndeig, som kan brukes til mye forskjellig gjærbakst. Myk god gjærbakst, som garantert blir en favoritt
Gå til oppskrift